Servisne informacije za 22. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 22. novembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:22.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 22.11.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz JP „Vodovod“.Zbog zamućenosti vode preporučuje se preventivno prokuvavanje vode.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.
U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 37 pregleda i 11 intervencija na terenu.
U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica, dok u porodilištima u Nevesinju i Foči nije bilo poroda u protekla 24 časa.

Vatrogasci su u protekla 24 časa imali 1 tehničku intervenciju.


Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Vozačima se zbog mokrih kolovoza i mogućnosti odrona savjetuje dodatni oprez prilikom vožnje. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.


Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su za protekla 24 časa evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira u Trebinju. Dogodila se i 1 saobraćajna nezgoda u Nevesinju u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.


U Trebinju je jutros 7 časova izmjereno 7 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 99%, pritisak 984 milibara, vjetar sjeverni do 1 m/s. U Bileći jutros 9 stepeni, u Nevesinju 5 stepeni. U Gacku je u 7 časova izmjereno 7 stepeni, dok su na Čemernu izmjerena 4 stepena Celzijusa.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: