Sedmica italijanske kuhinje sutra u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sedmica italijanske kuhinje sutra u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:23.11.2018.

Povodom „Sedmice italijanske kuhinje“ sutra će u Trebinju biti organizovan kulinarski događaj koji ima za cilj promociju mediteranske kuhinje.

„Pravićemo italijanska jela, ali ćemo koristiti i domaće hercegovačke sastojke na zabavan način. Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Ljubinja će izvesti komičnu predstavu „Amići“, a kuvar Nihad Mamaledžija će sa učenicima ugostiteljske škole iz Trebinja pripremiti nekoliko italijanskih jela i dezert, koji će se ponuditi posjetiocima“, potvrdili su u Slou fud Trebinje.

Početak kulinarskog šoua je u 11 časova ispred hotela „Bijeli Platani“. U slučaju kiše, šou će se održati u hotelu „Central Park“.

U Slou fudu ističu da je u 12 časova i 20 minuta planirano obraćanje zamjenika gradonačelnika Trebinja, Mirka Ćurića i ambasadora Republike Italije, a nakon toga degustacija jela.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: