Bileća: Sutra akcija 'Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća: Sutra akcija 'Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima'

Izvor: Radio Bileća | Datum:28.11.2018.

Akcija „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“ u Bileći će biti održana sutra. 

U duhu "Decenije akcije za bezbjednost saobraćaja na putevima", Auto moto savez RS i Auto moto društvo „Bileća“ u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza, Agencijom za bezbjednost saobraćaja, Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske 29.11.2018. godine od 12:00 do 14:00 časova realizuje tradicionalnu aktivnost preventivne kontrole ispravnosti uređaja na motornim vozilima i njihove pripremljenosti za vožnju u zimskim uslovima.

Aktivnost u Bileći će se obavljati na lokaciji „Nestro“ benzinska pumpa. Cilj je povećanje ukupnog stepena bezbjednosti u saobraćaju i smanjenje broja saobraćajnih nezgoda koje nastaju zbog nepravilne pripreme vozila za zimske uslove vožnje i načina vožnje u zimskim uslovima.

Aktivnost je preventivno – bezbjedonosnog karaktera i ne sadrži represivne mjere prema vozačima vozila na kojima se utvrde neispravnosti pojedinih uređaja koji su predmet kontrole u toku trajanja akcije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: