Servisne informacije za 29. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 29. novembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:29.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 29.11.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je za Herceg Televiziju iz Javnog preduzeća „Vodovod“. Zbog zamućenosti vode, preporučuje se preventivno prokuvavanje.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 25 pregleda i 12 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dječak, dok na Odjeljenjima porodilišta u Nevesinju i Foči u protekla 24 časa nije bilo poroda.

Trebinjski vatrogasci su u protekla 24 časa imali jednu intervenciju – gorio kontejner u Policama.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.  Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te vožnju prilagoditi zimskim uslovima na putu. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je u protekla 24 časa evidentirana jedna saobraćajna nezgoda u Bileći u kojoj je jedno lice zadobilo teže povrede.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 5 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 72%, pritisak 987 milibara, vjetar sjevero-istočni od 3 do 9 m/s. U Bileći jutros 2 stepena. U Nevesinju je izmjereno -2 stepena Celzijusa, u Gacku takođe -2. Na Čemernu je u 7 časova izmejerno  -6 stepeni Celzijusa, a visina sniježnog pokrivača je 9 cm .

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: