Servisne informacije za 30. novembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 30. novembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:30.11.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 30.11.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je za Herceg Televiziju iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 38 pregleda i 8 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dječak, na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju takođe jedan dječak, a u fočanskom porodilištu rođeni su jedan dječak i jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci su u protekla 24 časa imali jednu tehničku intervenciju – pumpanje vode u parku.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.  Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te vožnju prilagoditi zimskim uslovima na putu. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je u protekla 24 časa evidentirano jedno krivično djelo „Protiv javnog reda i mira“ u Trebinju, a dogodile su se 4 saobraćajne nezgode (od toga dvije u Trebinju, jedna u Nevesinju i jedna u Bileći. Saobraćajna nezgoda u Nevesinju je za posljedicu imala jedno lakše povrijeđeno lice, dok je u ostalim evidentirana materijalna šteta).

Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 1 stepen Celzijusa, vlažnost vazduha 68%, pritisak 989 milibara, vjetar istočni od 3 do 8 m/s. U Bileći jutros -2 stepena. U Nevesinju je izmjereno -8 stepeni Celzijusa, u Gacku -7. Na Čemernu je u 7 časova izmejerno  -9 stepeni Celzijusa, a visina sniježnog pokrivača je 8 cm.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: