Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:01.12.2018.

Današnji ubrzani način života ne ostavlja roditeljima vremena da svojoj djeci osiguraju sve uslove za igru i pravilan razvoj, što samo potvrđuje tvrdnju o velikom značaju dječijih vrtića i njihovoj neophodosti. Veliki broj pedagoga i dječijih psihologa slaže se u stavu da je za formiranje ličnosti naročito važno razdoblje od treće do sedme godine, jer je to vrijeme kada dijete najviše uči, usvaja i upija znanja oko sebe. U temi jutra, značaj vrtića i predškolskih ustanova u razvoju djeteta, razgovarali smo sa Nelicom Bošković, vaspitačicom u dječijoj igraonici Ciciban.

Srdačne pozdrave šalju vam naši prijatelji SAM-TEX COMPANY, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Butik Stil, Dineco namještaj po mjeri, X express, Apoteke Belladonna - Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Autounion Trebinje, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Trial, TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: