Nevesinje: Raspisan Konkurs za studentske stipendije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Raspisan Konkurs za studentske stipendije

Izvor: opština nevesinje/herceg tv | Datum:01.12.2018.

Opština Nevesinje raspisala je Konkurs za dodjelu stipendija redovnim studentima javnih (državnih) visokoškolskih ustanova za 2018/19. godinu prvog ciklusa studija, koji su prvi put upisali odgovarajuću godinu studija, počev od druge godine studija, i koji se školuju na javnim državnim visokoškolskim ustanovama u Republici Srpskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori i drugim zemljama, i čije je prebivalište na području Opštine Nevesinje.

Studentska stipendija se odobrava za jednu školsku godinu i to za deset mjeseci u godini na osnovu raspisanog konkursa, počev od oktobra mjeseca.

Kandidati za dodjelu stipendije zahtjev treba da podnesu pismeno, a prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti u Opštinu Nevesinje - Centar za usluge građanima-šalter prijema podnesaka, ili putem pošte na adresu: Opština Nevesinje, Ul. Cara Dušana 44, 88 280 Nevesinje, sa naznakom ''za stipendiju''.

Konkurs ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli i na sajtu Opštine Nevesinje. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: