Servisne informacije za 04. decembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 04. decembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:04.12.2018.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je za Herceg Televiziju iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 28 intervencija i 6 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu je rođen jedan dječak za protekla 24 časa, dok na Odjeljenjima porodilišta u Foči i Nevesinju nije bilo poroda.

Trebinjski vatrogasci su imali jednu intervenciju, gorio kontejner u Mokrim Dolovima.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.  Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te vožnju prilagoditi zimskim uslovima na putu. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su evidentirana 4 krivična djela, od toga jedno u Nevesinju („Ugrožavanje sigurnosti“) i tri u Trebinju („Teška tjelesna povreda“, „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“). Dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju, koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 9 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 90%, pritisak 982 milibara, vjetar sjevero-istočni do 1m/s i kiše palo 2,4 litra po metru kvadratnom. U Bileći je jutros 7 stepeni, a kiše palo 2,3 litra. U Nevesinju jutros 6 stepeni i 2 litra kiše, u Gacku je izmjereno 5 stepeni i 2,9 litara kiše i na Čemernu 3 stepena Celzijusa, a 3,6 litara kiše.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: