Servisne informacije za 05. decembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 05. decembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:05.12.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 05.12.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je za Herceg Televiziju iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 21 intervencija i 7 kućnih posjeta.

U trebinjskom i fočanskom porodilištu nije bilo poroda za protekli dan, dok su na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju rođena dva dječaka.

Trebinjski vatrogasci nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.  Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te vožnju prilagoditi zimskim uslovima na putu. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su evidentirana 2 narušavanja javnog reda i mira u Trebinju, a dogodile su se i dvije saobraćajne nezgode, jedna u Nevesinju koja je za posljedicu imala jedno smrtno stradalo lice i druga u Trebinju gdje je evidentirana materijalna šteta.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 9 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 50%, pritisak 987 milibara, vjetar istočni od 2 do 5m/s i kiše palo 4,6 litra po metru kvadratnom. U Bileći je jutros 6 stepeni, a kiše palo 2,7 litra. U Nevesinju jutros 3 stepena i 8 litra kiše, u Gacku takođe 3 stepena i 0,4 litra kiše i na Čemernu -1 stepen Celzijusa, a 1,9 litara padavina.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: