Nevesinje: Završeni planirani radovi na školskim objektima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Završeni planirani radovi na školskim objektima

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:06.12.2018.

U Osnovnoj školi „Risto Proroković“ završeno je postavljanje hidro izolacije na dijelu objekta koji je prekriven ravnim krovom. Kako je potvrdila direktorica škole Mara Šaran sredstva su obezbijeđena od donacije Kabineta predsjednika Republike Srpske i dijelom iz vlastitih prihoda škole.

− Nakon postavljanja izolacije svlačionice više ne prokišnjavaju i sada su mnogo bolji uslovi za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja− istakla je Šaran.

Ona je dodala da je u planu rekonstrukcija objekta Male škole i da se traže finansijska sredstva za ovaj projekat. Šaran se zahvalila Mikrokreditnom društvu EKI na doniranim sredstvima za izmjenu ulaznih vrata na Maloj školi.

Podsjećamo, nedavno je sredstvima Razvojnog programa UN-a i opštine Nevesinje zamijenjena stolarija u područnoj koli Pridvorci i adaptiran školski objekat u Zovom Dolu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: