Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: herceg tv | Datum:07.12.2018.

U Muzeju Hercegovine će se u subotu, 8. decembra sa početkom u 19 časova održati književno veče "Ispovijest duše", po istoimenoj pjesmi mladog trebinjskog pjesnika Stefana Višekrune. Stefan, koji je ovog sedmog novembarskog jutra bio gost jutarnjeg programa Herceg Televizije, ljubav prema poeziji gaji od svoje 13. godine, a u novembru mjesecu održao je svoje prvo književno veče u Banskom dvoru u Banjaluci. Njegova prva zbirka pjesama pod nazivom "Besmrtni stihovi" uskoro bi trebala da ugleda svjetlost dana, a u pripremi je i prva drama pod nazivom "Nisam ja kriv".
Za izgled voditeljke pobrinuo se Butik Stil, a srdačne pozdrave šalju vam i SAM-TEX COMPANY, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Dineco namještaj po mjeri, X express, Apoteke Belladonna - Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Autounion Trebinje, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Trial.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: