Udruženje 'Kulturni centar Bileće' realizuje projekat 'Mobilnost mladih 2 - omladinsko organizovanje' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Udruženje 'Kulturni centar Bileće' realizuje projekat 'Mobilnost mladih 2 - omladinsko organizovanje'

Izvor: herceg tv | Datum:07.12.2018.

Udruženje "Kulturni centar Bileće" realizuje projekat "Mobilnost mladih 2 - omladinsko organizovanje".


Predsjednik Udruženja Nebojša Rogan na pres konferenciji povodom ovog projekta izjavio je da mu je drago što nastavljaju sa nizom organizovanja omladinskih projekata, koji za cilj imaju da mobilišu i pokrene mlade u opštini Bileća i u Hercegovini.
Prema njegovim riječima, projekat se sastoji iz tri djela - seminara koji će se održavati tri dana u prostorijama Narodne biblioteke "Vladimir Gaćinović" u Bileći 12., 13. i 14. decembra sa početkom u 12:30 časova.

Tri teme koje će biti obrađene su: "Unapređenje mogućnosti za aktivno učešće mladih u društvu - omladinsko organizovanje", "Živi zdravo - podsticaj mladih da se bave sportom" i "Budi koristan - prednost volontiranja kod mladih".

Drugi dio projekta će se održati u Domu kulture "Jevto Dedijer" Bileća: predstava za djecu 12. decembra sa početkom u 18:30 časova, koncert kulturno-umjetničkih društava sa prostora Hercegovine 13. decembra  u 19:00 časova i koncert jednog od najpopularnijeg pjevača u Bosni i Hercegovini Igora Vukojevića 20. decembra u 21:00 čas.
Treći dio projekta se, kako je najavljeno, odnosi na jednodnevni izlet omladinaca iz Bileće 15. decembra na Tjentište, Foču i Višegrad.
Rogan se zahvalio glavnom pokrovitelju projekta -  predsjednici Republike Srpske  Željki Cvijanović kao i Ministarstvu porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: