Servisne informacije za 14. decembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 14. decembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:14.12.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 14.12.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je za Herceg Televiziju iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

Iz Elektro-Nevesinja je najavljeno da će danas (od 8 do 15 časova) biti isključen 10 kV izvod Rast, što znači da struju u ovom periodu neće imati potrošači u Bišini, Bukurićima, dijelu Tople ulice i dijelu naselja Donja Šehovina. Kao razlog obustave električne energije navode se radovi na 110 kV dalekovodu koje izvodi Elektroprenos BiH.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 19 intervencija i 6 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu rođene su dvije djevojčice i jedan dječak, u nevesinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica, a na Odjeljenju porodilišta u Foči nije bilo poroda za protekli dan.

Trebinjski vatrogasci nisu imali intervencija za protekli dan.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno krivično djelo u Nevesinju „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju koja je za posljedicu imala manju materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 5 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 96%, pritisak 981 milibar, vjetar sjeverni 1-3m/s, kiše palo 5,3 litra. U Bileći je jutros 3 stepena, a kiše palo 7 litara; Nevesinje -1 stepen, 15,5 litara kiše, 10 cm snijega; Gacko takođe -1 stepen, 10,6 litara kiše i 8 cm snijega; na Čemernu -6 stepeni Celzijusa, 7,0 litara padavina i 22 cm snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: