Gačani podržali akciju “Marka za Iliće” | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gačani podržali akciju “Marka za Iliće”

Izvor: Opština Gacko | Datum:31.07.2015.

akcija 5

U Gacku je u toku humanitarna akcija “Marka za Iliće” koju je organizovalo Udruženje roditelja i prijatelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“ .

akcija 4Akciju je pokrenula Radio-televizija Republike Srpske, i ima samo jedan cilj, a to je da se prikupi novac, kako bi Aco, Božana, Nedeljko i Branko, maloljetna djeca koja su ostala bez roditelja, dobili nove i bolje uslove za život.

akcija 3Do 16:00 sati biće postavljena tri štanda na kojima građani mogu dati dobrovoljni prilog i to na Trgu Save Vladislavića, u Tropik marketu i u objektu RiTE Gacko.

akcijaKako su nam potvrdili u Udruženju “Rastimo zajedno” Gacko, građani se masovno odazivaju i akcija će sigurno biti uspješna.

Prikupljena sredstva će biti uplaćena su na jedinstveni žiro račun Ilića, otvoren u humanitarnoj organizaciji „Budimo ljudi“ u Banjaluci.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: