Nevesinjski policajci darovali krv | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinjski policajci darovali krv

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:31.07.2015.
U nevesinjskoj Oštoj bolnici provedena je akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju je organizovao MUP RS u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu RS.Četiri pripadnika Policijske stanice Nevesinje darovali su tečnost koja život znači i svi su višestruki davaoci. Bilo je planirano da se u akciju danas uključe i pripadnici PS Gacko, ali će oni zbog drugih obaveza  humani čin obaviti u naredni ponedjeljak.

Pripadnici policije još jednom su pokazali da pored redovnih obaveza koje izvršavaju u okviru svoje profesije, učestvuju i u humanitarnim akcijama. Doktor Maksim  Brenjo, specijalista transfuziolog, pohvalio je ovaj humani gest pripadnika policije,naglašavajući da je darivanje krvi čin solidarnosti i brige o čovjeku. On je  rekao da su ovih dana zbog sezonskih povreda smanjene zalihe krvi, pa je apelovao  na građane da se uključe u humanitarnu akciju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: