Elektro-Nevesinje: U toku radovi na otklanjanju kvara na elektro mreži | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Elektro-Nevesinje: U toku radovi na otklanjanju kvara na elektro mreži

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:17.12.2018.

Iz Elektro – Nevesinja su najavili da bi tokom jutra trebalo da bude otklonjen kvar na elektro mreži zbog kojeg sela u Gornjem polju od petka naveče nemaju struju.

-Kvar je lociran, ekipe su na terenu i očekujemo da će trasa uskoro biti pod naponom - poručili su iz Elektro Nevesinja.

Iz nevesinjskog „Vodovoda“ su saopštili da su pumpna postrojenja na Jezeru bez napajanja strujom, tako da u višim zonama može doći do prekida u vodosnabdijevanju.

Svi regionalni i magistralni putevi na području opštine Nevesinje su prohodni, sem dionice Ulog – Klanci preko prevoja Morine, saopšteno je iz preduzeća Nevesinjeputevi. Najavljeno je da će mašine jutros ponovo krenuti prema Zijemljima i Ćesimu, a na ostalim saobraćajnicama biće intervenisano prema potrebi.

Meteorolozi za danas najavljuju hladno vrijeme sa slabim snijegom. U Nevesinju je u 7 časova izmjereno -6 stepeni. Visina snijega u gradu je oko 10 centimetara. U sjevernom dijelu opštine sniježni pokrivač je dosta viši.
 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: