Bileća: Radionica za roditelje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća: Radionica za roditelje

Izvor: Radio Bileća | Datum:17.12.2018.

Članovi „Međunarodne organizacije za migracije“ u Bileći sprovode još jedan značajan projekat. U okviru projekta „Podrška mladima u lokalnim zajednicama" organizovali su radionicu za roditelje. 


Ovaj put smo u naš projekat uključili roditelje. Grupa roditelja je kroz pet modula, od kojih smo tri održali u Bileći a dva u Sarajevu, prošla edukaciju i razradila projekat koji trenutno sprovode“, rekla je koordinator lokalnog tima IOM Dejana Janjić.


Roditelji su napravili grupu „Riznica dobrih ideja“, nabavili repromaterijal i zajedno sa mladima na radionicama izrađuju zanimljive predmete u duhu praznika i prazničnih poklona.

Učesnici radionica pozivaju zainteresovane roditelje i mlade iz Bileće da im se pridruže u kreativnom radu.

Naredna radionica biće održana u četvrtak, 20. decembra od 17 časova u Domu kulture. Na jednoj od narednih radionica učesnici će imati priliku da uče tajne enkaustike- zanimljive tehnike crtanja peglom. 
Radovi nastali na ovim radionicama biće izloženi 27. decembra u Domu kulture „Jevto Dedijer“. 


Izložba će biti prodajnog karaktera. Od prikupljenog novaca kupićemo igračke za dječiji vrtić „ Budućnost“ u Bileći“, rekla je Dejana Janjić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: