Servisne informacije za 19. decembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 19. decembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:19.12.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 19. decembar 2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je za Herceg Televiziju iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je takođe uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 28 intervencija i 6 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu nije bilo poroda za protekli dan, na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju rođena je jedna djevojčica, a u fočanskom porodilištu rođena su 3 dječaka za protekli dan.

Trebinjski vatrogasci nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira u Trebinju, a dogodile su se i dvije saobraćajne nezgode u Bileći (jedna saobraćajna nezgoda je imala za posljedicu tjelesne povrede po lice, a druga manju materijalnu štetu).

U Trebinju su jutros u 7 časova izmjerena 2 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 65%, pritisak 990 milibara, vjetar sjevero-istočni 1-4 m/s. U Bileći je jutros izmjeren -1 stepen; Nevesinje -6 stepeni, 12 cm snijega; Gacko -4 stepena i 5 cm snijega; na Čemernu -8 stepeni Celzijusa i 27 cm snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: