Сервисне информације за 21. децембар 2018. године | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Сервисне информације за 21. децембар 2018. године

Извор: ХЕРЦЕГ ТВ | Фото: ХЕРЦЕГ ТВ | Датум:21.12.2018.

Сервисне информације о раду градских служби на дан 21. децембар 2018. године.

Снабдијевање града Требиња електричном енергијом је уредно, потврђено је из Електро-Херцеговине.

У амбуланти хитне медицинске помоћи обављено је 37 интервенција и 5 кућних посјета.

У требињском породилишту рођене су двије бебе (један дјечак и једна дјевојчица) за протекла 24 часа, на Одјељењу породилишта у Фочи рођена је једна дјевојчица, а у невесињском породилишту није било порода.

Требињски ватрогасци нису имали интервенција.

Магистрални и регионални путеви су проходни, без ванредних ограничења. Стање на путевима и граничним прелазима пратите уживо на порталу www.herceg.tv путем сервиса ГПОко.

Из Полицијске управе Требиње је саопштено да се догодила једна саобраћајна незгода у Билећи, која је за посљедицу имала материјалну штету.

Полицијска станица Берковићи је Јединици граничне полиције Требиње јуче у 12.30 часова предала три лица за која постоји основ сумње да су илегално прешла границу са сусједном државом.

У Требињу је јутрос у 7 часова измјеренo 7 степени Целзијуса, влажност ваздуха 92%, притисак 993 милибара, вјетар сјеверни 1m/s, кише пало 4l. У Билећи је јутрос измјерено 5 степени, а падавина 6,5l; Невесиње 1 степен, 8l кише и 8 cm снијега; Гацко такође 1 степен, 5l кише и на Чемерну јутрос 0 степени Целзијуса, 2,5l кише и 27 cm снијега.

Званични портал Херцег Телевизије, поред најновијих вијести, нуди Вам велики број сервиса као што су eSmrtovnica, GPOko, временска прогноза, ред вожње...


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: