Bilećanka Dajana Ilić najbolja na konkursu Crvenog krsta Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bilećanka Dajana Ilić najbolja na konkursu Crvenog krsta Republike Srpske

Izvor: Radio Bileća | Datum:21.12.2018.

Dajana Ilić, učenica devetog razreda OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ iz Bileće osvojila je prvu nagradu na likovnom konkursu koji je povodom „Nedjelje upozoravanja na opasnost od mina“ organizovao Crveni Krst Republike Srpske.

Crveni Krst organizovao je nagradni konkurs za izbor najboljih likovnih i literarnih radova učenika osnovnih škola i najboljih literarnih radova učenika srednjih škola u Republici Srpskoj, na temu „Za srećno i bezbrižno djetinjstvo – uklonimo minirana područja“.

Dajani su prigodnu nagradu u prostorijama OŠ„Petar II Petrović Njegoš“ uručili predstavnici Crvenog Krsta Bileća. 


Dodjeli priznanja prisustvovali su i Dajanin mentor, profesor Drago Vučić, direktor škole Milan Ilić i sekretar Crvenog krsta Bileća Snežana Kapor.

Ovo je još jedna potvrda da je Bileća, kao i cijela Hercegovina rasadnik talenata. Naša Dajana pokazala je veliko znanje i vještine iz svih predmeta, kao i vannastavnih aktivnosti“, rekao je akademski slikar Drago Vučić.


Vučić je istakao i veliku zahvalnost Crvenom Krstu koji uvijek pruža mogućnost učenicima da svoje talente i znanja pokažu na najbolji način.

U nedjelji upozoravanja na opasnost od mina održano je Republičko takmičenje učenika osnovnih škola iz Programa upozoravanja na opasnost od mina „Misli mine 2018".


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: