VIKEND DANI u vrijeme praznika oživljavaju trebinjski korzo | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

VIKEND DANI u vrijeme praznika oživljavaju trebinjski korzo

Izvor: Radio Trebinje | Datum:21.12.2018.

Gradska uprava i Turistička organizacija grada Trebinja i ove će godine za vrijeme decembarskih i januarskih praznika u Dučićevoj ulici organizovati manifestaciju „Vikend dani“, koja će se održati u tri termina: 29, 30. i 31. decembra ove godine, 4. i 5. januara, te 12. i 13. januara naredne godine.

Koncept manifestacije zamišljen je tako da se posjetiocima u okviru šest promotivno-izložbenih kućica ponudi različit asortiman jela i pića – od zanatskog piva, vina i rakije, do roštilja i raznih poslastica“, kažu u Gradskoj upravi i dodaju da će kućice u pomenutim danima raditi od 10:00 do 14:00, odnosno od 18:00 do 21:00 čas.

Podsjećaju da je planiran i doček Nove godine na otvorenom uz koncert regionalne pop zvijezde Dženana Lončarevića, koji počinje od 21:30 časova, te da će za najmlađe sugrađane, istog dana od 12 časova, uz prigodan program biti priređen i doček dječije Nove godine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: