Nevesinje: Saopštenje nadležnog opštinskog odjeljenja o razlozima prodora vode u unutrašnjost 'Nevesinjke' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Saopštenje nadležnog opštinskog odjeljenja o razlozima prodora vode u unutrašnjost 'Nevesinjke'

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:22.12.2018.

Prilikom izvođenja pripremnih radova za kontrolu krovne konstrukcije na Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ juče je došlo do prodora vode u unutrašnjost objekta.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Slobodan Šiljegović kaže da problem nije izazvan atmosferskim padavinama, nago to što su za skidanje snijega i leda sa krova koristili vatrogasni top.

– Na molbu izvođača radova da omogućimo radni prostor za kontrolne radove pokušali smo da led skinemo vatrogasnim vodenim topom. Nažalost, voda je pod pritiskom ušla između krovnih panela – rekao je Šiljegović, dodajući da tom prilikom nije napravljena nikakva šteta. Šiljegović je naglasio da će radovi na rekonstrukciji dvorane biti nastavljeni prema planiranoj dinamici.

Kontrolu krovne konstrukcije izvođač „Krivaja“ iz Zavidovića obaviće sutra, saopšteno je iz opštine Nevesinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: