Anja Mihić iz Berkovića napisala najljepše pismo Djeda Mrazu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Anja Mihić iz Berkovića napisala najljepše pismo Djeda Mrazu

Izvor: radio nevesinje | Datum:27.12.2018.

Anja Mihić, iz Berkovića, napisala je najljepše pismo u okviru nagradne igre “Pišem pismo Djeda Mrazu”, koje tradicionalno na području Istočne Hercegovine organizuju “Pošte Srpske”, filijala Trebinje. Ona je nagrađena tablet - računarom.

Drugo mjesto pripalo je Filipu Tadiću iz Trebinja, koji je dobio rolere, a  treće mjesto i ruksak pripali su Vidaku Bratiću iz Bileće.

I ove godine djeca su bila veoma zainteresovana za učestvovanje u ovoj nagradnoj igri pa su poslali čak 394 pisma.

Djed Mraz, koji je uručio nagrade najboliima, pročitao je najljepše pismo  jer njegova autorka, nije mogla da prisustvuje ovoj svečanosti.

“Pobjedničko pismo je jako lijepo napisano. Dat je primjer drugoj djeci da treba dijeliti,  oni  koji imaju da podijele sa onima koji nemaju. Jako me veseli što su sva djeca koja su danas bila na ovoj zabavi bila u tom duhu, raspoloženi su da dijele sa drugima,  za veselje i sreću. Drago mi je da vidim ovako razigrane mališane, koji vjeruju u Djeda Mraza, i da se raduju, kako poklonima tako i praznicima”, reko je Djed Mraz.

Drugonagrađeni Filip Tadić, učenik trećeg razreda trebinjske Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj”  kaže da voli praznike i Novu godinu.

“U pismo sam poželio da niko ne bude bezobrazan i da svi idu u raj, a ne u pakao”, rekao je Filip.

Momčilo Milenić, referent za marketing “Pošta srpske”, Radne jedinice Trebine, kaže da ovu svečanost tradicionalno organizuju kako bi djeci uljepšali praznike.

“Već desetak godina organizujemo ovu manifestaciju za najmlađu populaciju. Čisto da im uljepšamo praznike, pozovemo i Djeda Mraza, da se radujemo svi novogodišnjim praznicima zajedno sa najmlađima”, istakao je Milenić.

Podijeljeno i 50 novogodišnjih paketića, koje su poštari, kao pomoćnici Djeda Mraza, uručili najsrećnijim mališanima.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: