Servisne informacije za 29. decembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 29. decembar 2018. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:29.12.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 29. decembar 2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 27 intervencija i 8 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica, a na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju rođen je jedan dječak za protekla 24 časa.

Trebinjski vatrogasci su imali mirnu noć dežurstva, bez intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su evidentirane dvije saobaćajne nezgode u Trebinju, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 5 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 74%, pritisak 991 milibara, vjetar istočni 0-2m/s. U Bileći je jutros izmjeren -1 stepen; Nevesinje -2; Gacko 0 stepeni, a na Čemernu jutros -2 stepena i 6cm snijega..

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: