Novogodišnji prijemi u Gradskoj upravi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Novogodišnji prijemi u Gradskoj upravi

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:29.12.2018.

U prostorijama Gradske uprave Grada Trebinja ovih dana smjenjivali su se brojni gosti. Vršilac dužnosti gradonačelnika Trebinja, Mirko Ćurić, tradicionalno je povodom novogodišnjih i božićnih praznika ugostio predstavnike medija, udruženja i sportskih kolektiva, privrednike kao i penzionere Gradske uprave.


Uz zakusku i poklone, Ćurić je sa gostima razgovarao o aktuelnim temama, ali i o budućnosti Trebinja. Juče su sa Mirkom Ćurićem porazgovarali i predstavnici medija koji djeluju na području najjužnijeg grada.

„Želim vam se zahvaliti na korektnoj saradnji, pa i izviniti ako je bilo nekih propusta. Vaša uloga je značajna, kako u informisanju javnosti, tako i za imidž našeg lijepog grada. Nikad od vas nismo tražili i nećemo tražiti da pišete samo o lijepim i dobrim stvarima. Naprotiv, uvijek ću podržavati profesionalno novinarstvo, jer samo sa profesionalnim pristupom u svakoj sferi možemo računati na napredak u našem gradu“, rekao je Ćurić.

I predstavnici takozvane sedme sile zahvalili su se Ćuriću na današnjem prijemu, ali i na dosadašnjoj uspješnoj saradnji.

Novinari su imali i nekoliko prijedloga kako bi ova saradnja, kažu, bila još bolja.

Na prijemu su bili i predstavnici udruženja koji djeluju na području grada Trebinja, zajednički zaključak predstavnika udruženja i vršioca dužnosti gradonačelnika Mirka Ćurića je da zajedno mogu bolje i više.

"Posebnu zahvalnost dugujemo našim privrednicima, nije lako u današnje vrijeme zadržati radnike, a ne zaposliti nove, ali zajedno u saradnji sa našim privrednicima to je mnogo lakše. Gradska uprava zajedno sa Zavodom za zapošljavanje je u protekle dvije godine zaposlila kroz razne programe 506 radnika, za čije je zaposlenje izdvojeno čak 3.200.000 konvertibilnih maraka", istakao je Ćurić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: