Nevesinje: Paketići Udruženju 'Osmijeh više' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Paketići Udruženju 'Osmijeh više'

Izvor: radio nevesinje | Datum:29.12.2018.

U prostorijama Udruženja roditelja sa četvoro i više djece „Osmijeh više“ danas je upriličena dodjela novogodišnjih paketića. Ukupno su podjeljena 92 paketića, za djecu uzrasta do 10 godina.

Slatke paketiće donirali su „Hercegovina auto“, TR „Kod Mitra“, ZIS kompani, a ostatak paketića je nabavljen iz sredstava namjenjenih budžetom opštine Nevesinje za 2018.godinu.

Predsjednik Udruženja Ljeposava Grahovac zahvalila se svim donatorima i dodala da ovo Udruženje aktivno učestvuje i pomaže višečlanim porodicama u rješavanju njihovih problema.

- U narednoj godini nastaviće se redovni projekti , odlazak djece na more u Kumbor koji se sprovodi u saradnji sa Javnim fondom za dječiju zaštitu RS, besplatni udžbenici za odlične učenike osnovne škole, kao i besplatan upis za sve učenike srednje i muzičke škole – naglasila je Grahovac.

Ona je podsjetila da roditelji iz ovog Udruženja imaju pravo na tzv. socijalne kartice za gorivo, koje im omogućuju da na „Nestro petrol“ pumpama dobiju jeftinije gorivo za 10 feninga po litru.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: