Servisne informacije za 31. decembar 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 31. decembar 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:31.12.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 31.12. 2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.
U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 48 pregleda i 13 intervencija na terenu.
U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu za protekla 24 časa nije bilo poroda, dok je na Odjeljenju porodilišta u Foči rođena jedna djevojčica.
Trebinjski vatrogasci su imali 3 tehničke intervencije: ispiranje kolovoza kod Doma penzionera; gorio je kontejner u Ulici Republike Srpske i stablo pored vrtića Srbija.
Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv i to putem servisa GPOko.
Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je za protekla 24 časa u Trebinju evidentirano jedno krivično djelo protiv imovine, a dogodile su se i 3 saobaćajne nezgode - 2 u Trebinju, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu i jedna u Bileći u kojoj je smrtno stradalo jedno lice.
U Trebinju su jutros u 7 časova izmjerena 3 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 74%, pritisak 990 milibara, vjetar sjeverni do 2 m/s. U Bileći je jutros izmjeren 1 stepen, a u Nevesinju 0 stepeni. U Gacku je u 7 časova izmjeren 1 stepen, dok je na Čemernu jutros -3 stepena i 3 cm snijega.
Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: