Servisne informacije za 02. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 02. januar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:02.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 02. januar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom na području Hercegovine je uredno i bez najavljenih isključenja, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 50 intervencija i 5 kućnih posjeta.

U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda u novoj 2019. godini.

Trebinjski vatrogasci su imali dvije intervencije, gorio kontejner u Bregovima i gorjelo nisko rastinje i trava na Tini.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju, koja je za posljedicu imala tjelesne povrede po lice.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjeren -1 stepen Celzijusa, vlažnost vazduha 69%, pritisak 984 milibara, vjetar sjeverni 2-4m/s. U Bileći je jutros izmjereno -5 stepeni; Nevesinje takođe -5; Gacko -7 stepeni, a na Čemernu jutros -4 stepena i 5cm starog snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: