Praznična humanitarna akcija u Nevesinju najveća do sada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Praznična humanitarna akcija u Nevesinju najveća do sada

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:02.01.2019.

Velika humanitarna akcija pod nazivom „Dobrota se nalazi u srcima ljudi“ polako se privodi kraju i prema podacima koje smo dobili od organizatora Nevesinjci su ove godine zaista pokazali veliko srce i solidarnost.

Prikupljeno je dosta sredstava, novčanih priloga, prehrambenih, higijenskih i drugih artikala. Podjela paketa i božićnih veselica socijalno najugroženijim višečlanim porodicama i oboljelim od multiple skleroze biće obavljena 3. januara u 12 časova, ispred prostorija Udruženja MS u bivšoj kasarni.

Humanitarnu akciju organizuju Udruženje oboljelih od multiple skleroze regije istočne Hercegovine, opština Nevesinje, Srpska pravoslavna crkva, Centar za socijalni rad i Crveni krst.

Organizatori su dobili podršku ustanova, preduzeća, privatnika i svih ljudi dobre volje.

Ova lijepa humanitarna akcija koju su pokrenuli zemljaci iz Kanade, a podržali brojni donatori, svake godine se provodi pred najradosniji hrišćanski praznik - Božić.

Humanitarci želje da ovim gestom sve porodice u Nevesinje osjete radost božićnih praznika.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: