Nova epizoda štrajka bilećkih šnajderica | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nova epizoda štrajka bilećkih šnajderica

Izvor: Herceg TV | Datum:06.08.2015.

Saga zvana Nikola Tesla u Bileći se i dalje nastavlja a aktera je iz dana u dan sve više, svoju ulogu od danas su dobili i pripadnici privatnog obezbjeđenja koji su jutros stajali na ulazu u ovo preduzeće.


Problema i poniženja ovim već iscrpljenim ženama ne fali, fale im sad već osnovna ljudska prava jer su radnička odavno izgubile u ovoj firmu. Ne znaju ni ko im je direktor. Načelnik Aleksić im je prije par dana saopštio da je Dušan Vještica napustio preduzeće i otišao u Kosmos u kome se takođe štrajkuje. One su zbunjene.

Umjesto plate neke dobijaju otkaze, neke policijske prijave a neke i gnusne prijetnje.

Iako je previše nadređenih nemaju se kome obratiti. Danas su pokušale doći do narodnog poslanika Radovana Vukovića koji je kako kažu presjecao vrpce na otvaranju, ovaj put bezuspješno. Više o ovoj čini se već ispričanoj priči pogledajte u našoj informativnoj emisiji Glas hercegovine u 17 časova.


(BOJAN NOSOVIĆ)


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: