Servisne informacije za 09. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 09. januar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:09.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 09. januar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom na području koje pokriva Elektro-Hercegovina je uredno i bez najavljenih isključenja.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljene su 33 intervencije i 13 na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena su 3 dječaka i dvije djevojčice, na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju nije bilo poroda.

Trebinjski vatrogasci su imali 4 intervencije, gorio dimljak u naselju Tini, požar u selu Dubljani, te požar u Pridvorcima, i četvrta intervencija pomoć u saobraćaju, tj. pomoć pri izvlačenju prilikom slijetanja sa puta.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Savjetuje se oprez prilikom vožnje, mogućnost sitnih odrona, ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu.

Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su evidentirana dva krivična djela u Gacku.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 0 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 93%, pritisak 976 milibara, vjetar istočni 1m/s, 6 litara kiše i 6 cm snijega. U Bileći je jutros izmjeren -1 stepen, 6 litara kiše i 34 cm snijega; Nevesinje -3 stepena, 19 litra kiše i 35 cm snijega; Gacko -5 stepeni, 3 litra kiše i 7 cm snijega; a na Čemernu jutros -7 stepeni, 4,5 litara kiše i 24 cm snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: