Trebinje slavi Republiku: EVO KOJOM TRASOM ĆE PROĆI SVEČANA KOLONA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje slavi Republiku: EVO KOJOM TRASOM ĆE PROĆI SVEČANA KOLONA

Izvor: Radio Trebinje | Datum:09.01.2019.

Grad Trebinje i Gradska boračka organizacija obilježiće danas Dan Republike Srpske – već tradicionalnom svečanom kolonom automobila, koja će okićena zastavama proći gradskim ulicama.

Predsjednik Skupštine Gradske boračke organizacije Trebinje Pero Mišeljić rekao je za Radio Trebinje da je okupljanje automobila planirano u krugu nekadašnje kasarne „Luka Vukalović“ od 15:30 časova.

Kolona u 16 časova polazi, desno na kružni tok, kroz Zasad polje do Dražin Dola, a zatim će se vraća kroz Zasad do zgrade srednjoškolskog centra, glavnom ulicom do semafora, gdje skreće lijevo u Goricu. Kod brane Gorica kolona će preko mosta na drugu obalu, pa pored olimpijskog bazena do Kamenog mosta, gdje će skrenuti lijevo do semafora na Ložioni, a zatim opet lijevo kroz Mokre Dolove na obilaznicu, kojom će se vratiti na polazište u kasarnu“, naveo je Mišeljić.

On je pozvao borce, njihove potomke i sve naše sugrađane da budu dio svečane kolone i na taj način doprinesu obilježavanju Dana Republike.

A isto tako – pošto je sniježno vrijeme – da budu oprezni i vode računa da ne bi došlo do kakavih udesa“, kazao je Mišeljić.

On je podsjetio da će slavu Dana Republike Srpske na platou ispred Hercegovačke Gračanice u 20:00 časova biti ispaljen i vatromet.

„Izvođači su nam obećali neke nove granate i vjerujem da će vatromet biti zaista veličanstaven“, kazao je Mišeljić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: