Servisne informacije za 11. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 11. januar 2019. godine

Izvor: herceg tv | Datum:11.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 11.01.2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom na području koje pokriva Elektro-Hercegovina je uredno i bez najavljenih isključenja.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljena su 43 pregleda u ambulanti i 12 na terenu.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 časa rođena su 3 dječaka i jedna djevojčica. Na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju rođena su 3 dječaka, dok je u porodilištu u Foči rođena jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci u protekla 24 časa nisu imali  intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Na magistralom putu M-20 Gacko-Tjentište vozi se po zasniježenom kolovozu,a kako su nam iz „Hercegovina puteva“ potvrdili, ekipe su na terenu. Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te obavezno posjedovanje zimske opreme. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPoko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su u protekla 24 časa evidentirali jedno krivično djelo „Oštećenje tuđe stvari“  u Trebinju.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno -1, vlažnost vazduha 65%, pritisak 980 milibara, vjetar istočni 2-5 m/s; U Bileći  -3 stepena, a visina sniježnog pokrivača je 23 cm; U Nevesinju je jutros  -4 stepena a  visina snijega 31 cm; U Gacku je u 7 časova izmjereno  -5 stepeni, dok je visina sniježnog pokrivača 18 cm. Na Čemernu je u 7 časova izmjereno -9 stepeni, palo je 2 litra, a visina snijega je 38 cm.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: