TO Trebinje i 'Friend Travel' organizuju besplatan odlazak na Sajam turizma u Beogradu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TO Trebinje i 'Friend Travel' organizuju besplatan odlazak na Sajam turizma u Beogradu

Izvor: herceg tv | Datum:11.01.2019.

Iz Turističke organizacije Grada Trebinja obavještavaju da će, u saradnji sa Turističkom agencijom "Friend Travel",  za sve zainteresovane privredne subjekte koji obavljaju turističku djelatnost, obezbijediti BESPLATAN PREVOZ na "41. Međunarodni sajam turizma IFT 2019" koji će se održati u periodu od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu.

Polazak iz Trebinja planiran je za srijedu, 20. februara u večernjim časovima kako bi se obezbijedilo prisustvo na svečanom otvaranju Sajma, koje je zakazano za četvrtak, 21. februara u 11 časova.

Povratak je planiran za subotu, 23.02. u poslijepodnevnim časovima.

Svi zainteresovani turistički subjekti koji se opredijele za odlazak, imaće priliku da svoje promotivne materijale i proizvode besplatno izlože u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije trebinje, te na taj način promovišu svoju djelatnost, ali i samo Trebinje.

Kako iz TO Trebinje navode, poziv se odnosi i na medije koji svoje predstavnike mogu delegirati kako bi izvještavali sa lica mjesta ili pravili prigodne priloge i reportaže za svoj auditorijum.

"Kako bismo što bolje i kvalitetnije pripremili odlazak na Sajam i samu promociju ovim putem sve zainteresovane molimo da se najkasnije do 11. februara prijave putem  mejla [email protected] ili na broj telefona 059/273-410", navode iz Turističke organizacije našeg grada.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: