Servisne informacije za 12. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 12. januar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:12.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 12. januar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom na području koje pokriva Elektro-Hercegovina je uredno i bez najavljenih isključenja.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 31 intervencija i 18 na terenu.

U trebinjskom porodilištu su rođena dva dječaka za protekla 24 časa, na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju nije bilo poroda.

Trebinjski vatrogasci su imali jednu intervenciju, gorjela trava i nisko rastinje u voćnjaku pored mosta.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te obavezno posjedovanje zimske opreme. Ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu.

Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno krivično djelo „Krađa“ u Trebinju, a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Bileći, koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno -3 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 54%, pritisak 984 milibara, vjetar istočni 2-5m/s. U Bileći je jutros izmjereno -12 stepeni i 21 cm snijega; Nevesinje -8 stepeni i 28 cm snijega; Gacko -12 stepeni i 16 cm snijega; a na Čemernu jutros -9 stepeni i 37 cm snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: