U julijansku Novu sa Anom Kokić | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U julijansku Novu sa Anom Kokić

Izvor: Radio Trebinje | Datum:13.01.2019.

Grad Trebinje i Turistička organizacija Grada Trebinja večeras organizuju doček pravoslavne Nove godine pod platanima, uz koncert poznate pop-folk pjevačice Ane Kokić.

Samostalni stručni saradnik u Turističkoj organizaciji Trebinje Žarko Vico rekao je da se i ovog vikenda u Trebinju očekuje veliki broj gostiju, posebno nakon uspješno organizovanog dočeka međunarodne Nove godine na otvorenom, kada je nastupio Dženan Lončarević.

„Ovo je samo po sebi jedinstven ambijent. Čuveni trebinjski platani su mjesto gdje je zagarantovana dobra zabava“, rekao je Vico.

Vršilac dužnosti gradonačelnika Trebinje Mirko Ćurić rekao je da će ovo omogućiti da se turistička sezona u gradu proširi i izvan ljetnih mjeseci.

Koncert počinje u 21 čas i 30 minuta.

Pod platanima se večeras završavaju praznični vikend dani, turističko-gastronomska manifestacija, u okviru koje su, u šest promotivno-izložbenih kućica Trebinjcima i njihovim gostima, ponuđeni domaća vina i sokovi, med, razne vrste domaćih džemova i slatkog, zanatsko pivo, roštilj i različite poslastice.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: