Servisne informacije za 14. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 14. januar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:14.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 14. januar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom na području koje pokriva Elektro-Hercegovina je uredno i bez najavljenih isključenja.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljene su 53 intervencije i 16 na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica za protekla 24 časa, a na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju jedan dječak.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te obavezno posjedovanje zimske opreme. Ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu.

Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira u Gacku, a dogodile su se i dvije saobraćajne nezgode (u Trebinju i Gacku) koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 0 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 95%, pritisak 973 milibara, vjetar sjeverni 2m/s, kiše 0,5 litara i 1 cm snijega. U Bileći je jutros izmjereno -2 stepena, 3,5 litara kiše i 18 cm snijega; Nevesinje -1 stepen, 8 litara kiše i 29 cm snijega; Gacko -5 stepeni, 4,5 litra kiše i 19 cm snijega; a na Čemernu jutros -4 stepena, 2,5 litara kiše i 39 cm snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: