Servisne informacije za 15. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 15. januar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:15.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 15. januar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom uglavnom je uredno. Iz Elektro-Hercegovine je najavljeno da će trafostanice Brova (Ljubomir), Klis i Donje Grančarevo biti povremeno isključivane zbog otklanjanja kvarova.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljena je 51 intervencija i 20 na terenu.

U trebinjskom i fočanskom porodilištu nije bilo poroda za protekli dan, a na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju rođen je jedan dječak.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te obavezno posjedovanje zimske opreme. Ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu.

Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira u Trebinju, a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju koja je za posljedicu imala jedno lakše povrijeđeno lice.

U Trebinju su jutros u 7 časova izmjerena 2 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 45%, pritisak 977 milibara, vjetar istočni 2-6m/s, kiše palo 9,5 litara za protekla 24 časa. U Bileći je jutros izmjereno -3 stepena, 5 litara kiše i 26 cm snijega; Nevesinje -8 stepeni i 35 cm snijega; Gacko -5 stepeni, 8 litra kiše i 22 cm snijega; a na Čemernu jutros -8 stepeni, 9,5 litara kiše i čak 50 cm snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: