Fudbaler Dejan Popović na prijemu u Gradskoj upravi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Fudbaler Dejan Popović na prijemu u Gradskoj upravi

Izvor: grad trebinje | Datum:15.01.2019.

Na poziv zamjenika gradonačelnika Mirka Ćurića danas je u Gradskoj upravi upriličen prijem za fudbalera Dejana Popovića. Povod za razgovor sa Popovićem bila je neugodna situacija u kojoj se našao fudbaler “Zvijezde” iz Gradačca kada je čestitao rođendan Republici Srpskoj.

“Nakon obavljenog razgovora i prezentovanja kompletne situacije u kojoj se našao naš sugrađanin konstatovano je da Grad Trebinje i Fudbalski klub /FK/ “Leotar” u potpunosti stoje uz mladog igrača Dejana Popovića i na raspolaganju su mu u svakom momentu, bez obzira šta će on odlučiti u nastavku svoje fudbalske karijere”, istakao je zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić.

Ćurić se pita: “Kakav je grijeh ako se čestita rođendan svojoj otadžbini?”

On je naglasio da vjeruje da će ga ovaj nemili događaj podstaći da bude samo još bolji na fudbalskom terenu.

Dejan Popović  je naveo da je iz medija čuo o raskidu ugovora.

“Sve je počelo kada sam na svom instagram nalogu čestitao rođendan Republici Srpskoj uz stihove koji nisu bili uvredljivog sadržaja. Kao što sam već izjavio medijima nisam nikoga uvrijedio ni veličao. Čestitao sam rođendan Republici Srpskoj, što kao njen stanovnik svakako imam pravo. Nisam problematičan dečko, niti nacionalista kao što me pojedini mediji žele predstaviti. Volim svoju Republiku Srpsku i poštujem sve ostale”, izjavio je Popović.

Popović se zahvalio Gradskoj upravi, predstavnicima FK “Leotar” i svima koji su mu pružili podršku.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: