Tradicionalno 'Nevesinjsko sijelo' u Beogradu 23. februara | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Tradicionalno 'Nevesinjsko sijelo' u Beogradu 23. februara

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:16.01.2019.

Udruženje Nevesinjaca u Beogradu organizuje tradicionalno Nevesinjsko sijelo koje će 23. februara biti održano u restoranu Centra Sava, a planiran je bogat kulturno-zabavni program.

Organizatori su pozvali sve zainteresovane da na vrijeme rezervišu svoje karte, a ove godine studentima je omogućen besplatan ulaz.

Dragi Nevesinjci i prijatelji Nevesinja i Hercegovine,

Pozivamo vas da se deseti put zaredom okupimo na Nevesinjskom sijelu. Ovo tradicionalno druženje Nevesinjaca u Srbiji i njihovih prijatelja, kao i prethodnih nekoliko godina, održaće se u restoranu Centra Sava, u subotu, 23. februara 2019. godine. Okupljanje gostiju je predviđeno od 18.00 časova, a kulturno-zabavni program počeće u 19.00 časova.

Dođite da uz pjesmu, muziku, igru, besjede, stihove i čašicu razgovora zasijelimo i oživimo dio našeg Nevesinja i naše Hercegovine.

Udruženje Nevesinjaca u Beogradu će, kao organizator Nevesinjskog sijela, sa zadovoljstvom ugostiti pjevačke grupe, mlade talente, renomirane umjetnike i predstavnike opštine Nevesinje, pa kao i ranijih godina očekujemo da se to veče uz cjelokupan kulturno-zabavni program okupi rekordan broj gostiju.

I ove godine neki od vas će sa sobom ponijeti dio Hercegovine kroz naše tradicionalne nagrade na tomboli: gusle, nevesinjske specijalitete – pršut i mješinu sira torotana, ali i višednevna turistička putovanja, vrijedne odjevne predmete, slike, knjige i druge nagrade koje obezbjeđuju vjerni prijatelji našeg Udruženja.

Poznato je da od prvog Nevesinjskog sijela nismo mijenjali cijenu ulaznice, koja je iznosila 2.000,00 dinara.

S obzirom na sveukupni rast troškova, od usluge Sava Centra, preko cijene jela, pića, orkestra… ove godine smo bili primorani da korigujemo cijenu ulaznice, tako da će ona iznositi 2.300,00 dinara. U tu cijenu uračunato je sve – predjelo, glavno jelo, kolač, kafa i piće.

Prodaja karata počeće 16. februara u restoranu „Donatelo“, ulica Ustanička 61 (u blizini zgrade opštine Voždovac) i to u periodu od 17 do 20 časova, svakog dana, pa na vrijeme obezbijedite svoje mjesto.

STUDENTI BESPLATNO

Svi studenti koji u ličnoj karti imaju kao mjesto rođenja navedeno Nevesinje i redovni su studenti biće to veče gosti Udruženja, tj. ulaz za njih je besplatan! Ponesite ličnu kartu i indeks i dođite da zajedno sa nama čuvamo i njegujemo otkucaje Nevesinja u Beogradu!

Za sve zainteresovane, koji nisu u prilici da lično kupe karte, omogućena je i kupovina karata uplatom na žiro račun Udruženja.

Instrukcije za uplatu:

Primalac:

Udruženje Nevesinjaca u Beogradu, ul. Visokog Stevana broj 23, Beograd

Svrha uplate:

Članarina-karta

Žiro račun: 170-30009346000-05

Nakon uplate pošaljite poruku na mobilni telefon broj +381 62 599699 u kojoj trebate napisati ime uplatioca, broj rezervisanih ulaznica i uplaćeni novčani iznos. U tom slučaju ulaznice će vas čekati na ulazu u Centar Sava prilikom dolaska na Sijelo.

Srdačan pozdrav i svako dobro do skorog druženja i zajedničkog veselja!

Udruženje Nevesinjaca u Beogradu


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: