Pomozimo liječenje Marka Spaića iz Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Pomozimo liječenje Marka Spaića iz Trebinja

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:11.08.2015.

Marko Spaić, 19-o godišnjak iz Trebinja, od ujaka je naslijedio bolest hemofiliju, cijeli život se bori sa ovom bolešću, a za tu borbu potrebna su velika novčana sredstva, koje Marko nije imao. Stvorio se hematom na koljenu i za operaciju u Sloveniji potrebno je 100.000 evra.


Mnogi su se uključili da pomognu ovom mladiću ali i sam Marko se trudi da prikupi određen dio novca. U administraciji grada Trebinja Marku su dozvolili da pod platanima otvori svoj štand sa suvenirima koje je sam napravio pa se može zaključiti da je ovaj momak osim što je hrabar i veliki borac izuzetno i talentovan. Kaže nada se da će njegovi radovi privući pažnju i da će uspjeti da ih proda kako bi moga otići na operaciju. Skromnost ovoga mladića vidi se i u činjenici da nikome ko dođe na štand ne govori gdje će utrošiti novce od prodatih suvenira.

Pozivom na broj 1432 za Marka Spaića donirate 1KM, ali i ako ste u mogućnosti obavezno svratite na njegov štan i kupite neki od predivnih suvenira, pokajati se necete ali ćete cete uciniti veliku uslugu ovom mladom borcu.

Opširnije pogledajte u našoj informativnoj emisiji "Glas Hercegovine" u 17:00 časova


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: