Servisne informacije za 22. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 22. januar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:22.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 22. januar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom na području koje pokriva Elektro-Hercegovina je uredno i bez najavljenih isključenja.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 30 intervencija i 7 na terenu.

U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda za protekla 24 časa, a na Odjeljenju porodilišta u Foči je rođena jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci su imali jednu intervenciju, gorio kontejner – Nikšićki put.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te obavezno posjedovanje zimske opreme. Ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu.

Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“ u Nevesinju, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u Berkovićima, Gacku i Trebinju, od kojih je saobraćajna nezgoda u Berkovićima imala jedno lakše povrijeđeno lice, a saobraćajne nezgode u Gacku i Trebinju su sa materijalnom štetom.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 6 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 86%, pritisak 980 milibara, vjetar istočni 2-6m/s i 1 litar kiše. U Bileći su jutros izmjerena 3 stepena, 2 litra kiše i 3 cm starog snijega; Nevesinje 0 stepeni, 4,5 litara kiše i 8 cm starog snijega; Gacko 1 stepen, 3 litra kiše i 5 cm snijega; a na Čemernu jutros -2 stepena, 4 litra kiše i 40 cm snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: