Servisne informacije za 23. januar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 23. januar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:23.01.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 23. januar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je jutros iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Snabdijevanje električnom energijom na području grada Trebinja je uglavnom uredno. Iz Elektro-Hercegovine je najavljeno da će trafostanice Necvijeće 1, Gorički Podvori i Markovići, te dalekovod Klis biti povremeno isključivani zbog otklanjanja kvara.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljene su 24 intervencije i 12 na terenu.

U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda za protekla 24 časa, a na Odjeljenju porodilišta u Foči je rođena jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci nisu imali intervencija za protekla 24 časa.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Savjetuje se oprez prilikom vožnje, te obavezno posjedovanje zimske opreme. Ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu.

Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su se dogodile 3 saobraćajne nezgode, u Nevesinju, Bileći i Trebinju, koje su za posljedicu imale manju materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 6 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 85%, pritisak 972 milibara, vjetar jugo-istočni 1 m/s i palo je 23 litra kiše. U Bileći je jutros izmjereno takođe 6 stepeni, a kiše 26 litara; Nevesinje 2 stepena, 26 litara kiše i 16 cm snijega; Gacko 2 stepena, 23 litra kiše i 6 cm snijega; a na Čemernu jutros -1 stepen, 26 litra kiše i 56 cm snijega.

Zvanični portal Herceg Televizije, pored najnovijih vijesti, nudi Vam veliki broj servisa kao što su eSmrtovnica, GPOko, vremenska prognoza, red vožnje...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: