Nevesinje: OBAVJEŠTENJE studentima koji se nalaze na preliminarnoj listi opštinskih stipendija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: OBAVJEŠTENJE studentima koji se nalaze na preliminarnoj listi opštinskih stipendija

Izvor: radio nevesinje | Datum:08.02.2019.

Iz Opštine Nevesinje obavještavaju studente čija se imena nalaze na Preleminarnoj listi studenata koji su ostvarili pravo na stipendije u školskoj 2018/2019. godini, a ukoliko su ostvarili pravo na stipendiju iz nekih drugih javnih izvora, da su dužni da se odreknu stipendije opštine Nevesinje najkasnije do 15.02.2019. godine.

Odricanje se vrši u formi davanja izjave pred nadležnim organom (Centar za pružanje usluga građanima- Srđan Knežević).

Studenti koji ne postupe po predhodno navedenom, a naknadno se utvrdi da su korisnici stipendije iz još nekog javnog izvora stipendiranja neće se naći na Konačnoj listi za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2018/2019. godinu, jer je to u suprotnosti sa članom 11. stav (1) tačka e) Pravilnika o dodjeli studentskih stipendija (Službeni glasnik opštine Nevesinje broj 10/16 i 14/17), dodaje se u saopštenju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: