Postavljanje rasvjete prema Miljevcu prioritet MZ Nevesinje 4 | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Postavljanje rasvjete prema Miljevcu prioritet MZ Nevesinje 4

Izvor: Opština Nevesinje | Datum:10.02.2019.

Postavljanje rasvjete prema prigradskom naselju Miljevac projekat je od značaja za Mjesnu zajednicu Nevesinje 4 i opštinu Nevesinje, konstatovano je na Forumu građana održanom u Društvenom centru.

Forum  je organizovala Opština Nevesinje u saradnji sa MZ Nevesinje 4, s ciljem utvrđivanja projekta za koji će biti upućena aplikacija na Javni poziv za odabir projektnih prijedloga u okviru UNDP-ovog projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“.

Načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović naglasio je da je opština Nevesinje na pragu potpisivanja projekta vrijednog 24.000 KM koji finansiraju Vlade Švajcarske i Švedske, a implementira Razvojni program UN-a

−Posljednjih godina imali smo stalne zahtjeve za postavljanje rasvjete u pravcu Miljevca od ljudi koji tamo žive i sad je došlo vrijeme da se taj projekat realizuje na zadovoljstvo svih građana Nevesinja – rekao je Avdalović.

Opština Nevesinje ostvaruje uspješnu saradnju sa UNDP-om koja je za rezultat imala više realizovanih infrastrukturnih projekata u pojedinim mjesnim zajednicama.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: