Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:12.02.2019.

Članovi Plivačkog vaterpolo kluba „Leotar“ osvojili su 8 medalja na Drugom međunarodnom plivačkom mitingu „Velež kup“ koji je održan proteklog vikenda u Sarajevu. To je bio prvi ovogodišnji nastup trebinjskih plivača. U "Dobro jutro Hercegovino" razgovarali smo sa njihovim trenerom, Nikolom Lješkovićem.
A naši mladi džudisti bili su u susjednom Dubrovniku odakle su donijeli osam medalja. O utiscima iz Dubrovnika govorili su trener Aranđel Petrović, Vidak Maljević, Ivan Ćuzulan i Ivan Marinović Ot. Najavili smo i deveti memorijal "Miloš Mrdić" koji će se u Trebinju održati narednog vikenda, kao i uvođenje džudoa u škole u Republici Srpskoj.

Uspješan dan žele vam i SAM-TEX COMPANY, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Info-Centar, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion Trebinje, Apoteke Belladonna - Trebinje, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Trial, Butik Stil, TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio.

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: