Ćurić: Raspisan tender za izgradnju lifta na Fakultetu za proizvodnju i menadžment | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: Raspisan tender za izgradnju lifta na Fakultetu za proizvodnju i menadžment

Izvor: SRNA | Datum:19.02.2019.

Grad Trebinje raspisao je javnu nabavku za ugradnju lifta na Fakultetu za proizvodnju i menadžment /FPM/, koju će finansirati kabinet predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović sa oko 68.000 KM, rekao je Srni novoizabrani gradonačelnik ovog grada Mirko Ćurić.

Ćurić je istakao da je riječ o investiciji za koju je Cvijanovićeva izrazila spremnost da je finansira njen kabinet, a koja će doprinijeti da studenti-lica sa invaliditetom imaju lakši pristup predavanjima, vježbama, konsultacijama i ispitima.

„Drago mi je što smo samo sedam dana nakon posjete i obećanja gospođe Cvijanović počeli sa realizacijom ovog projekt", naveo je Ćurić, koji je kao kandidat SNSD-a na izborima za gradonačelnika Trebinja održanim 17. februara osvojio najviše glasova.

On je istakao da se odmah nakon završetka tenderske procedure očekuje početak radova na ugradnji lifta, napominjući da je ovo i dokaz da radna atmosfera i timski rad mogu da riješe i dugogodišnje probleme u lokalnim zajednicama.

Ugradnja lifta najviše će značiti studentima ovog fakulteta – Milici Ijačić i Dušanu Galiću, koje, kako bi prisustvovali pojedinim predavanjima, kolege moraju da nose uz stepenice.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: