Najava: Predavanje na temu 'Marketing za male poljoprivredne proizvođače' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: Predavanje na temu 'Marketing za male poljoprivredne proizvođače'

Izvor: herceg tv | Datum:20.02.2019.

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje u saradnji sa Gradskom upravom Trebinje i Hercegovačkom kućom organizovaće  predavanje na temu „Marketing za male poljoprivredne proizvođače“.

Predavanje će se održati u subotu, 23. februara u amfitetatru fakulteta sa početkom u 11 časova.

Gost predavač je Iris Stojko, direktor za razvoj tržišta  i korporativne komunikacije, digitalnog razvoja i kontakt centra, koja dolazi iz Minhena.

Dugodišnje iskustvo stekla je obavljajući poslove marketing menadžera brenda  i razvoja poslovanja, globalnog stratega za društvene medije, specijaliste za odnose sa kupcima. Njena polja interesovanja vezana su za: strategiju tržišta, strategiju brenda, društvene medije, digitalni marketing i marketing komunikaciju.

Predavanjem se želi pomoći malim poljoprivrednim proizvođačima da se afirmišu u smjeru onoga šta tržište traži sa fokusom na način rješavanja najčešćih problema i izazova u marketingu malih biznisa.

Cilj predavanja je vezan za aktivnosti osnaživanja “malih” poljoprivrednih proizvođača (koji svoje proizvode plasiraju za „Hercegovačku kuću“), kako bi se prenijelo stručno znanje da bi usavršili svoju ideju i razvili svoj biznis i djelovali strateški u polju marketinga i brendiranja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: