U Trebinju održana prva lokalna dijaloška platforma u okviru projekta 'Dijalog za budućnost' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Trebinju održana prva lokalna dijaloška platforma u okviru projekta 'Dijalog za budućnost'

Izvor: grad trebinje | Datum:20.02.2019.

U Gradskoj upravi Grada Trebinja danas je u okviru projekta „Dijalog za budućnost“ održana prva lokalna dijaloška platforma – mehanizam za pružanje formalnog prostora za interakciju između građana i donosilaca odluka putem dijaloga.

Projekat „Dijalog za budućnost“ razvijen je na inicijativu i pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH, zajednički ga implementiraju tri UN agencije (UNICEF, UNDP, UNESCO), a finansiran je od strane Fonda UN-a za izgradnju mira (UN Peace Building Fund).

Projekat se sprovodi u 28 opština i gradova u BiH i fokusira se na promovisanje društvene kohezije i raznolikosti u Bosni i Hercegovini s ciljem izgradnje trajnog mira u BiH.  Integrisanje lokalnih dijaloških platformi u rad lokalnih uprava jedan je od ciljeva projekta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: