Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:22.02.2019.

Mladi violinista Matija Tučić, zajedno sa profesorom Perom Bokićem i orkestrom Gimnazije "Jovan Dučić" obradio je ljubavnu pjesmu "Čekaj me" Konstantina Simonova. Pjesma, koja je izvedena na potpuno nov i drugačiji način za kratko vrijeme postala je hit na društvenim mrežama. Kako se rodila ideja i da li su očekivali ovoliko oduševljenje slušalaca otkrili su nam profesor Pero Bokić, Matija Tučić i Marija Mišeljić, koji su bili gosti jutarnjeg programa Herceg Televizije.
U Muzeju Hercegovine Trebinje, večeras u 19 časova, najtiražniji i najčitaniji srpski pisac posljednje dvije decenije, Ljiljana Habjanović Đurović, koja je bila naša gošća, predstaviće svoj novi roman. “So zemlji” je knjiga koja otkriva kako je Stojan Jovanović iz Mrkonjića postao Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac. Za šta je molio Boga, a za šta svoj narod, te šta svojim životom poručuje nama danas?
A o aktuelnim političkim dešavanjima u Hercegovini razgovarali smo sa kolegom Bojanom Nosovićem, novinarom Alternativne televizije.
Srdačne pozdrave šalju Vam i SAM-TEX COMPANY,ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Info-Centar, Dineco namještaj po mjeri, X express, Apoteke Belladonna - Trebinje, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Trial, Butik Stil, TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: